АКТУАЛЬНО

[5]

«Це війна за незалежність держави. Я не знаю жодних прикладів у світі, коли хтось перемагав у війні, ведучи з ворогом торгівельні відносини»- Садовий


Міський голова Львова Андрій Садовий висловився за блокаду території окупованого Донбасу

Міський голова Львова Андрій Садовий висловився за блокаду території окупованого Донбасу

Про це він сказав на з’їзді партії «Самопоміч», відповідаючи на питання журналіста Еспресо.TV.

«Я не знаю жодних прикладів у світі, коли хтось перемагав у війні, ведучи з ворогом торгівельні відносини», — зазначив Садовий.За словами міського голови Львова, потрібно чітко сказати, що ці території є окуповані, і що окупант несе персональну відповідальність за життя людей, які там знаходяться.

«Ми повинні прийняти всіх людей, які поважають українські закони та українську позицію. Повинні створити максимальні умови», — сказав Садовий.

«Це є війна. І насправді це війна не за Донбас і не за Крим. Це війна за незалежність держави. І треба дуже серйозно читати історію і знати історію», — наголосив голова «Самопомочі».



«Це війна за незалежність держави. Я не знаю жодних прикладів у світі, коли хтось перемагав у війні, ведучи з ворогом торгівельні відносини»- Садовий «Це війна за незалежність держави. Я не знаю жодних прикладів у світі, коли хтось перемагав у війні, ведучи з ворогом торгівельні відносини»- Садовий Reviewed by марія іваночко on 20:40 Rating: 5