АКТУАЛЬНО

[5]

Росія хоче ЗАБОРОНИТИ грошові перекази в Україну


Февраль 22, 2017 editor
Держдума на засіданні в середу прийняла в першому читанні законопроект, що обмежує грошові перекази з території Росії на територію України та інших держав, що здійснюються за допомогою іноземних платіжних систем.

Як пише Інтерфакс-Україна, законопроект Про внесення змін у закон Про національну платіжній системі був підготовлений і внесений до Держдуми депутатом фракції Единая Россия Владиславом Резніком, інформують Патріоти України.

Документ спрямований «на усунення негативних наслідків заборони на діяльність російських платіжних систем на території України», зазначає автор документу у пояснювальній записці.

Якщо законопроект буде прийнятий в трьох читаннях, він набуде чинності з дня його офіційного опублікування.

Нагадаємо, що в жовтні 2016-го Україна обмежила діяльність ряду російських платіжних систем. Під заборону потрапили в тому числі Золота Корона і Юністрім.

«Встановлення цієї заборони призвело до обмеження конкуренції на російському ринку платіжних послуг, здійснюваних у вигляді транскордонних переказів грошових коштів без відкриття рахунку, на користь іноземних платіжних систем», — йдеться в пояснювальній записці до законопроекту.




Росія хоче ЗАБОРОНИТИ грошові перекази в Україну Росія хоче ЗАБОРОНИТИ грошові перекази в Україну Reviewed by марія іваночко on 20:45 Rating: 5