АКТУАЛЬНО

[5]

Міністр Рева пропонує дітям купувати стаж своїм батькам

Міністерство соціальної політики пропонує українцям, які займаються бізнесом, докуповувати стаж своїм батькам.Сообщает http://nday.te.ua/
«Є підприємці, у яких батьки вже майже пенсіонери, але їм стажу не вистачає. Можуть за них заплатити? Чому б і ні. Нам потрібно залучити фінансовий ресурс на чесній основі», – заявив виданню «Realist» міністр соцполітики Андрій Рева.

За його словами, купівля стажу допускається українським законодавством, але не використовується.

«З тієї простої причини, що все одно всім дають пенсію. А якщо не будуть давати, то людина заплатить, якщо захоче», – вважає Рева. Також він переконаний, що докуповувати стаж потрібно за кожен відсутній рік, коли не здійснювалися відрахування до Пенсійного фонду.

«Ви робите, фактично, страховий внесок і в 60 років виходите на пенсію. Ви можете померти через рік, а можете – через 20 років. Але ми гарантуємо виплату пенсії. Тільки за умови, якщо ви компенсуєте за ті роки, коли не платили», – зазначив він.


Міністр Рева пропонує дітям купувати стаж своїм батькам Міністр Рева пропонує дітям купувати стаж своїм батькам Reviewed by марія іваночко on 04:53 Rating: 5