АКТУАЛЬНО

[5]

“Альтернативи немає” – Банкова про другий термін Порошенка

Альтернативи другому терміну президента Петра Порошенка не існує.Про це в інтерв’ю “Цензор.нет” заявив голова Адміністрації президента Ігор Райнін.

“Це моя особиста думка. Не як глави Адміністрації, а як громадянина України. І вона не на порожньому місці взялося. Це сукупність факторів: прийняті ним рішення (локальні і глобальні) щодо Донбасу, і з економічних питань… Президент України п’ять раз був у Харкові за півтора року. На Сході країни. І Схід, до речі, відповідає взаємністю. Приклад тому – останні вибори в об’єднані територіальні громади. Кращі результати – у “Блоку Петра Порошенка”. Кращі вони у БПП – в Харкові (Ігор Райнін очолює Харківську обласну організацію “БПП “Солідарність”. – Gazeta.ua), Миколаївській області та в Донецькій”, – сказав він.

Також Райнін прокоментував можливість дострокових парламентських виборів.

“БПП не боїться виборів. І президент не боїться виборів. Вони небезпечні для країни. Адже будь-які вибори в будь-який спокійній, навіть мирній країні вносять певну турбулентність. Виникає питання, чи потрібна зараз додаткова турбулентність? Я думаю, що ні. Поки що всі вибори після Революції гідності вигравали президент і його політична сила, хоча перед кожними виборами говорили, що у нас буде крах, провал, 2-3 відсотки. Так було на дострокових виборах до парламенту 2014 року, місцевих виборах 2015-го і виборах в об’єднані територіальні
Загрузка...

Минулого року ЗМІ повідомляли про вересневий рейтинг Петра Порошенка – за нього проголосували б 9,8% українців.


На президентських виборах 2014-го Порошенко отримав понад половину (54,7%) голосів виборців. Він переміг у першому турі.

______
Загрузка...
_______
“Альтернативи немає” – Банкова про другий термін Порошенка  “Альтернативи немає” – Банкова про другий термін Порошенка Reviewed by марія іваночко on 05:09 Rating: 5