АКТУАЛЬНО

[5]

СПІВРОБІТНИКИ «ПРИВАТБАНКУ» ВІДМОВЛЯЮТЬСЯ ПРАЦЮВАТИ


Співробітники «ПриватБанку» не витримали скасування премій. Нове керівництво банку прийняло таке рішення, в зв’язку з програмою жорсткої економії.

Журналіст Олександр Дубинський повідомив на своїй сторінці в Facebook про програму суворої економії в «ПриватБанку». Про це пише pl.com.ua


З приходом нового менеджменту в банку була поставлена задача економити. Почати вирішили з премій, які внутрішнім наказом тут же і скасували (у більшості співробітників це 30% від зарплати). Але тут виявилося, що ВІП-кол-центр отримує 90% премії, сума якої залежить від якості обслуговування дзвінків. Після наказу про скасування всі співробітники ВІП-кол-центру в один момент поклали трубки і перестали працювати.
Загрузка...

– пише він.

Дана ситуація змусила керівництво переключити всі дзвінки на кол-центр для «простих смертних» і повернути премії після фіксації рекордної кількості дзвінків.

Але, так як завдання cost-cutting зберігається, готуються серйозні скорочення персоналу зі збереженням зарплати тим, хто залишається.

– додав Дубчінскій.
Загрузка...
СПІВРОБІТНИКИ «ПРИВАТБАНКУ» ВІДМОВЛЯЮТЬСЯ ПРАЦЮВАТИ  СПІВРОБІТНИКИ «ПРИВАТБАНКУ» ВІДМОВЛЯЮТЬСЯ ПРАЦЮВАТИ Reviewed by марія іваночко on 09:00 Rating: 5