АКТУАЛЬНО

[5]

"Це хлопці з Грузинського легіону! Унікальні пацани! Залишили свої сім'ї і приїхали до нас захищати Україну від російського фашизму", - блогер (фотофакт)

Грузини - це гордий і чесний народ. Їхні доблесні чоловіки на передовій у зоні АТО борються проти російського агресора вже більше року.

Фото:Facebook

На охопленому війною сході України боронити нашу державу українським бійцям допомагають також грузинські чоловіки. Про це написала у своєму Facebook Yuliia Ivasyk, передають Патріоти України.

"А це хлопці з Грузинського легіону! Унікальні пацани! Залишили свої сім'ї в Грузії і приїхали до нас захищати Україну від російського фашизму .. Більше року вже на передовій. Зараз у них тижнева відпустка в Києві ..

Якась добра душа надала кілька кімнат в гуртожитку .. Там правда крім ліжок і чайника - нічого .. Дивуюся я нашій владі .. Невже не могли допомогти, якщо не грошима, то хоча б з відпочинком .. хоч проїзні на громадський транспорт видали б ..

Гордий і чесний народ грузини! Унікальний... Слава Україні! Слава Грузії!" - написала вона.

______
"Це хлопці з Грузинського легіону! Унікальні пацани! Залишили свої сім'ї і приїхали до нас захищати Україну від російського фашизму", - блогер (фотофакт) "Це хлопці з Грузинського легіону! Унікальні пацани! Залишили свої сім'ї і приїхали до нас захищати Україну від російського фашизму", - блогер (фотофакт) Reviewed by марія іваночко on 12:55 Rating: 5