АКТУАЛЬНО

[5]

НЕВТІШНА НОВИНА: зарплати українців різко знеціняться в новому році. З нас просто знущаються

 Прогнозують здорожчання продуктів харчування на 15-20%, а будівельних матеріалів на 5%, вартість транспортних перевезень підскочить на 20%, повідомляє Корупція. Інфо
Економісти заявляють, що вже перед Новим роком перевізники піднімуть вартість своїх послуг на, це у середньому на 1 гривню за кілометр.
Як розповів директор групи автотранспортних компаній Дмитро Леушкин, здорожчання викликано дефіцитом вантажного транспорту. Після Нового року ціни стабілізуються, а потім знову різко зростуть з квітня 2017 року.
«У січні ціна буде стояти на місці, оскільки на ринку традиційно вантажів буде мало, а транспорту багато. З лютого розпочнеться активна підготовка до сезону і ціни підуть вгору, досягнувши в березні максимуму в 20% від нинішніх. Це величезна цифра, яка відіб’ється на ціні товарів на полицях магазинів і ціні будматеріалів, в собівартість яких закладена вартість послуг перевізників», – говорить Леушкін.
Оскільки здорожчають перевезення, то і ціни на будматеріали також підскочать в середньому на 5%.
Ціни кусатимуться не лише на вантажні, а й на пасажирські перевезення. Квитки на потяг здорожчають на 10%.
Щодо продуктів харчування, то не зрадіють українці новим цінам на найпопулярніші товари – молочні та м’ясні вироби, хліб. Їх вартість збільшиться на 15-20 %.
Як повідомляли раніше, бюджет України на наступний рік передбачає підвищення цін на більшість товарів та послуг. Наприклад, курцям доведеться віддавати за цигарки на 40% більше.
_______
Загрузка...
Загрузка...
НЕВТІШНА НОВИНА: зарплати українців різко знеціняться в новому році. З нас просто знущаються НЕВТІШНА НОВИНА: зарплати українців різко знеціняться в новому році. З нас просто знущаються Reviewed by марія іваночко on 21:17 Rating: 5