АКТУАЛЬНО

[5]

Ахметівський “Шахтар” – чемпіон України! ВІДЕО голів у переможному матчі проти київського “Динамо”


У поєдинку 18-го туру української Прем’єр-ліги між «Динамо» і «Шахтарем» на «Олімпійському» у Києві перемогу здобула донецька команда з рахунком 3:4 і фактично завоювала чемпіонство у цьому чемпіонаті.
Матч виявився напруженим. І якщо перший тайм лишився за «Динамо», то другу половину зустрічі кияни догравали у меншості, пропустивши три м’ячі.

Перший гол був забитий вже на 14 секунді кияни вийшли вперед завдяки удару Мораеса. На 3-й хвилині Хачеріді забиває у власні ворота і рахунок стає нічийним. А на 29-й хвилині Рибалка точним ударом зі штрафного знову вивів «Динамо» вперед.
Вже на початку другого тайму Фред зрівнює рахунок після передачі Срни. На 58-й хвилині вдається гравцям «Шахтаря» контратака і Феррейра впритул розстрілює ворота, виводячи свою команду вперед.

Після цього не витримали нерви у Мораеса, і за удар в обличчя капітана «горняків» Срни він отримав червону картку. Після цього «Шахтар» мав кілька нагод на контратаках, але реалізувати їх не вдавалось до 88-ї хвилини, коли м’яч рикошетом знову таки від Хачеріді залетів у ворота.


Однак на 2-ї компенсованій хвилині Беседін після подачі кутового забиває останній м’яч у грі. Після цього ще Рибалка отримав другу жовту, лишивши «Динамо» вдесятьох.
Нагадаємо, що донецький «Шахтар» виграв всі групові матчі Ліги Європи. Клуб також впевнено лідирує у чемпіонаті України.
«Шахтар» зустрінеться з іспанською «Сельтою» в 1/16 фіналу Ліги Європи. Матчі відбудуться 16 та 23 лютого 2017 року. Перший поєдинок донецька команда зіграє в гостях.
Джерело
_______
Загрузка...
Загрузка...
Ахметівський “Шахтар” – чемпіон України! ВІДЕО голів у переможному матчі проти київського “Динамо” Ахметівський “Шахтар” – чемпіон України! ВІДЕО голів у переможному матчі проти київського “Динамо” Reviewed by марія іваночко on 21:55 Rating: 5