АКТУАЛЬНО

[5]

“С*САТИ! ЖОДНИХ ДОТАЦІЙ ОКУПОВАНИМ ТЕРИТОРІЯМ! Є ГРОШІ НА ЗБРОЮ – І НА ВОДУ ЗНАЙДУТЬ!!!”, – ТУРЧИНОВ

Якщо бойовики знаходять гроші на утримання армії, то повинні знайти на забезпечення населення водою, вважає секретар РНБО
Україна не буде дотувати так звані “народні – Д/ЛНР”, які відмовляється платити за надані енергоресурси, але Київ готовий взятися за окуповані території після виходу звідти Росії. Про це розповів в інтерв’ю агентству “Інтерфакс-Україна” секретар РНБО Олександр Турчинов.”У нас немає зайвих ресурсів і українці не повинні зі своєї кишені дотувати” годувальників “з Донбасу, тому що за все треба платити. І якщо у них знаходяться гроші на утримання багатотисячної армії, то я думаю, що гроші на воду теж повинні знайтися. моя позиція – ніяких дотацій окупованим територіям. Припиніть агресію, складіть зброю, виведіть російські війська і відновите українську владу і тоді можете заїкатися про дотації “, – заявив Турчинов.
Він вважає, що заяви міжнародних партнерів про гуманітарну катастрофу не змусять Київ безкоштовно містити населення разом з бойовиками в “ЛНР”.
“І я не сприймаю тиску в цих питаннях (вода, електрика і т.д.) наших міжнародних партнерів, мовляв там гуманітарна катастрофа. МВФ і Ко вимагають, щоб українці за споживані ресурси платили повну ціну, а туди ми повинні постачати безкоштовно? Так , там важко виживати, там багато проблем, але не з нашої вини, а з вини Російської Федерації, що окупувала частину нашої країни. Припиніть окупацію, тоді і будемо допомагати, будемо самі вирішувати всі ці питання. При цьому, у нас, наприклад, немає заборгованості по виплатах пенсій пенсіонерам Донбасу “, – заявив секретар РНБО.
_______
Загрузка...
Загрузка...
“С*САТИ! ЖОДНИХ ДОТАЦІЙ ОКУПОВАНИМ ТЕРИТОРІЯМ! Є ГРОШІ НА ЗБРОЮ – І НА ВОДУ ЗНАЙДУТЬ!!!”, – ТУРЧИНОВ “С*САТИ! ЖОДНИХ ДОТАЦІЙ ОКУПОВАНИМ ТЕРИТОРІЯМ! Є ГРОШІ НА ЗБРОЮ – І НА ВОДУ ЗНАЙДУТЬ!!!”, – ТУРЧИНОВ Reviewed by точка зору on 15:41 Rating: 5