АКТУАЛЬНО

[5]

БЕЗДОМНИЙ ПЕС ВРЯТУВАВ ДІВЧИНУ, ЯКУ ЗБИЛИ МАШИНОЮ: НЕЙМОВІРНА ІСТОРІЯ З ПОЛТАВИ


Рік тому в Полтаві, як раз перед Новим Роком, трапилася дивна історія.
Вона в черговий раз доводить, що у собак Величезне Любляче серце і гострий розум. 20-річна дівчина по дорозі на навчання потрапила під машину. Безсовісний водій побачив, що у студентки серйозні травми через ДТП, і вирішив «замести сліди».
Зробив він це жахливим чином – ледве живу дівчину відвіз до найближчого лісу, який знаходиться недалеко від історичного заповідника “Поле Полтавської битви”, і залишив її там вмирати на холоді. Студентка жила у родички, і, коли вона не повернулася додому у визначений термін, жінка звернулася в правоохоронні органи.
Почалися пошуки. На щастя, вони тривали недовго – через 6 годин надійшов дзвінок від співробітника бензоколонки. Хлопець розповів, що на заправку прийшла молода дівчина без верхнього одягу. На жаль, вона не пам’ятає, що з нею сталося через серйозну травму голови. Але найголовніше – студентка залишилася жива! Що ж її врятувало?
Все, що пам’ятає дівчина – це те, як вона прийшла до тями. Гарячий собачий язик наполегливо облизував її обличчя. Виявляється, бездомна собака знайшла кинуту людину в лісі, і кинулася їй на допомогу. Тварина не відходила від дівчини до тих пір, поки вона не прийшла до тями. Собака лягла поруч і намагалася відігріти тіло людини. Саме це і врятувало студентці життя!
Співробітник поліції Олег Бех розповідає:
Дівчину від смерті врятувало лише те, що поруч з нею прибилася дворова собака, яка лежала поруч і зігрівала її.

Собаки – не просто друзі людини, іноді вони її ангели-хранителі. Цю історію затьмарює одна обставина – злочинця, який утік з місця ДТП і викинув дівчину в ліс, так і не знайдено. А, значить, і не покарано. Але, може, розплата за скоєне знайде його сама – без участі правоохоронних органів? А ти чув про подібні історії спасіння?
Загрузка...
Загрузка...
БЕЗДОМНИЙ ПЕС ВРЯТУВАВ ДІВЧИНУ, ЯКУ ЗБИЛИ МАШИНОЮ: НЕЙМОВІРНА ІСТОРІЯ З ПОЛТАВИ БЕЗДОМНИЙ ПЕС ВРЯТУВАВ ДІВЧИНУ, ЯКУ ЗБИЛИ МАШИНОЮ: НЕЙМОВІРНА ІСТОРІЯ З ПОЛТАВИ Reviewed by точка зору on 18:18 Rating: 5