АКТУАЛЬНО

[5]

Як український блогер довів до істерики російську пресу

Український блогер Антон Ходза став «героєм» російських ЗМІ, які влаштували справжню пропагандистську істерику навколо його недавньої ініціативи, - про це replyua.net стало відомо зі сторінки активіста в Фейсбук.
Так, блогер поділився посиланнями на статті в російських інтернет-виданнях, які рішуче засуджують і навіть намагаються висміяти недавню ініціативу кількох українських блогерів та громадських активістів. Так, небайдужі українські громадяни розробили низку зображень, які потім було встановлено на біл-бордах у Херсонській області у якості соціальної реклами. На зображеннях здебільшого звертаються до росіян і російської влади, наголошуючи на безуспішності агресії проти України.
Тим не менш, російська преса влаштувала навколо цієї події справжню істерику, обізвавши активістів «бійцями Стеця» (очільника Міністерства інформаційної політики Юрія Стеця –ред.), а саму ініціативу – «бандерівською самодіяльністю». Відтак, блогер дійшов висновку, що рухається у правильному напрямку. Нагадаємо, це не перша подібна ініціатива – влітку поточного року на біл-бордах у Херсонській області розмістили заклики до громадян, які їдуть в окупований Крим, збирати відомості про російські армію і флот.

Загрузка...
Загрузка...
Як український блогер довів до істерики російську пресу Як український блогер довів до істерики російську пресу Reviewed by точка зору on 11:08 Rating: 5