АКТУАЛЬНО

[5]

Яценюк вирішив повернутися у велику політику


Колишній прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк, який раніше жорстко розкритикував президента Петра Порошенка, збирається знову повернуться в політику.
Колишній прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк, який раніше жорстко розкритикував президента Петра Порошенка, збирається знову повернуться в політику, передає Ukr.Media.
Таку думку під час свого інтерв'ю на одному з українських телеканалів висловив народний депутат від фракції "Блок Петра Порошенко" Олексій Гончаренко.
Гончаренко звернув увагу на те, що останнім часом екс-прем'єр постійно проводить зустрічі з іноземними лідерами, проводить прес-конференції та робить міжнародні візити.
"Він активізувався. Вважає, що антирейтинг, який у нього був на момент відставки, випарувався, і він знову зможе грати важливу роль в українській політиці", – заявив Гончаренко.
Разом з тим депутат заявив, що в Яценюка є реальні шанси знову повернуться в серйозну політику, оскільки, за словами Гончаренка, український народ довірливий і часто дає політикам кілька шансів показати себе.
Джерело https://ukr.media
_______
Загрузка...
Загрузка...
Яценюк вирішив повернутися у велику політику Яценюк вирішив повернутися у велику політику Reviewed by точка зору on 12:17 Rating: 5