АКТУАЛЬНО

[5]

Гроші Заходу допомагають еліті грабувати Україну, – The Washington Post



Фінансова допомога, яку країни Заходу регулярно надають Україні, лише допомагає владній верхівці розграбовувати простих українців.
Про це пишуть експерт з політичних ризиків в країнах, які розвиваються, Нейл Абрамс та професор політології Каліфорнійського університету Стівен Фіш у статті для видання The Washington Post.
“За останні 25 років західні донори влили мільярди доларів в посткомуністичну Україну, ставлячи перед собою дві головні цілі: допомогти країні створити міцну ринкову економіку і закласти фундамент правової держави. Однак, західні гроші лише допомогли українським елітам не працювати над реформуванням своєї країни, а далі продовжувати грабувати її, – йдеться у статті.
Як пишуть журналісти, олігархи і чиновники, “серед яких особи, наближені до президента і прем’єр-міністра”, продовжують розкрадати державні компанії.
“Податкове і митне шахрайство разом з різними субсидіями дуже довго збагачують потужних можновладців і тим самим руйнують державний прогрес”, – пишуть Абрамс та Фіш.
Джерело.http://ukrainians.today/
_______
Загрузка...
Загрузка...
Гроші Заходу допомагають еліті грабувати Україну, – The Washington Post Гроші Заходу допомагають еліті грабувати Україну, – The Washington Post Reviewed by марія іваночко on 21:45 Rating: 5