АКТУАЛЬНО

[5]

А під Києвом сюрприз: журналісти натрапили на таємниче селище для української “еліти”. Ви не здогадаєтесь, хто там живе (ФОТО)

Журналісти виявили під Києвом добре заховане ВІП-селище української «еліти» Як з’ясували журналісти видання Країна, для того, щоб прописатися за адресою Столичне шосе, 149, треба викласти не менше 20 млн гривень, повідомляє Корупція. Інфо Сообщает http://www.rezonans.pp.ua/
Втім, для більшості тамтешніх фігур це явно не проблема: екс-глава Нафтогазу Володимир Шелудченко або Юрій Чекальський (хлібний магнат із Запоріжжя) — досить забезпечені люди.
Незважаючи на одну загальну адресу, і вони, і інші мешканці VIP-селища, живуть в персональних котеджах площею не менше 600 кв. метрів.
Мабуть, найбільш примітним місцевим жителем є керівник Управління держохорони і колишній міністр оборони (Валерій Гелетей), який живе набагато скромніше інших.
Більшість будівель сховано за шестиметровим парканом з системами відеоспостереження та електрошоковим бар’єром, так що звичайному громадянину заглянути туди не так-то просто.
В елітній зоні є «будиночок» площею 658 кв. метрів у народного депутата з групи Воля народу (Сергій Лабазюк), не набагато менше у судді з Вищого господарського суду України (Ірина Кондратова).

По сусідству проживає дочка колишнього прокурора Києва Олександра Мельника та Галина Фаринник, дружина колишнього глави слідчого управління МВС (Василь Фаринник).
Одним з найбільш цікавих фігурантів зі списку що проживають на елітній території вважається якийсь Андрій Губань: ця маловідома персона (помічник одного з колишніх нардепів Партії Регіонів) неодноразово помічена в списках «чорної каси» Януковича (тільки в одному документі згадується понад 25 разів), що дає вагомі підстави припускати його причетність до вузького кола власників цієї тіньової грошової формації.
_______
Загрузка...
Загрузка...
А під Києвом сюрприз: журналісти натрапили на таємниче селище для української “еліти”. Ви не здогадаєтесь, хто там живе (ФОТО)  А під Києвом сюрприз: журналісти натрапили на таємниче селище для української “еліти”. Ви не здогадаєтесь, хто там живе (ФОТО) Reviewed by марія іваночко on 21:58 Rating: 5