АКТУАЛЬНО

[5]

Нардепи рекомендують українцям більше працювати, а не скаржитися на тарифи (ВІДЕО)

Народні депутати, у власності яких знаходяться величезні будинки, та які не завжди знають, яка вартість комунальних послуг після підвищення, кажуть, що українцям слід більше заробляти, а не скаржитися на високі тарифи.
Самі парламентарі говорять, що не займаються комунальними тарифами, а просто доручили цю справу своїм помічникам, новину передає "Преса України".передає
Так, власник трьох елітних будинків Борислав Розенблат заявив, що він не знає які ціни на комунальні тарифи. Також відповіла і Надія Савченко, додавши, що вона чотири дні вже не була вдома.
Депутат Олексій Скрипник заявив, що він не знає які зараз тарифи, оскільки цими справами займається дружина, і додав, що вони спеціально розраховані, щоб середній клас міг сплатити.
У свою чергу депутат Олександр Дубінін заявив, що вже почав економити і вимкнув опалення у багатьох кімнатах через що страждає його кіт, який постійно мерзне. А депутат В'ячеслав Костянтинівський заявив, що у нього вдома температура близько 13-15 градусів, і це для нього цілком нормально. "Я не замерзаю. Я починаю закривати вікно, якщо десь мінус п'ять", - додав він.




Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прем'єр-міністр Володимир Гройсман віддав розпорядження, щоб місцева влада у тижневий термін надала субсидії всім сім'ям, які їх потребують.



_______
Загрузка...
Загрузка...
Нардепи рекомендують українцям більше працювати, а не скаржитися на тарифи (ВІДЕО) Нардепи рекомендують українцям більше працювати, а не скаржитися на тарифи (ВІДЕО) Reviewed by точка зору on 08:08 Rating: 5