АКТУАЛЬНО

[5]

Молодик-роботодавець застрелив українця, щоб не платити йому зароблене

Кошмарний випадок трапився на Київщині. Не прийшовши до тями, потерпілий помер у лікарні
За клопотанням прокуратури чоловіка, який смертельно поранив найманого робітника, взято під варту. Про це повідомили в прес-службі прокуратури Київської області, зазначають Патріоти України.
Встановлено, що 16 листопада в приймальне відділення Боярської лікарні був доставлений чоловік 1970 року народження з вогнепальним пораненням. Не прийшовши до тями, потерпілий помер у лікарні.
У той же день правоохоронними органами по "гарячих слідах" було встановлено особу підозрюваного у скоєнні вказаного злочину. Його затримали в порядку ст. 208 КПК України. Як з'ясувалося, 33-річний роботодавець, щоб не платити гроші найманому робітникові, вирішив його застрелити.
Затриманому оголошено про підозру за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України.
Крім того, зареєстровано ще одну кримінальну виробництво за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.
За клопотанням Києво-Святошинської місцеву прокуратуру підозрюваний перебуватиме під вартою.
_______
Загрузка...
Загрузка...
Молодик-роботодавець застрелив українця, щоб не платити йому зароблене Молодик-роботодавець застрелив українця, щоб не платити йому зароблене Reviewed by марія іваночко on 21:20 Rating: 5