АКТУАЛЬНО

[5]

Обдерли країну, а тепер попивають каву в Парижі?

politikan
Колишній міністр економічного розвитку і торгівлі України Айварас Абромавічус виклав спільне з колишнім заступником голови МВС України Екою Згуладзе, фото з Парижу.
«На бульварі Сен Жермен з Екою Згуладзе, яка зараз проживає в Парижі. Пили каву і згадували роботу в уряді…» передає http://politikan.net/
Скажіть, тепер і ті, хто привів їх керувати Україною: ви задоволені економікою, що по собі залишив приведений вами міністр? Чи, може, боротьбою зі злочинністтю? Скажіть, навіщо їм ви давали наше громадянство та розкішні квартири в центрі Києва? Аби вони туди поселили свою рідню — бо українці всі вже житлом забазпечені?
Чому вони під вашим керівництвом обдерли країну, а тепер спокійнісінько попивають каву в Парижі? Згадують свої найліпші часи, приговорюючи «Без лоха и жизнь плоха!» Хто несе відповідальність за те, що цілу українську націю в дурні пошили? 

Редакция сайта не несет ответственности за содержание блогов. Мнение редакции может отличаться от авторского.
_______
Загрузка...
Загрузка...
Обдерли країну, а тепер попивають каву в Парижі? Обдерли країну, а тепер попивають каву в Парижі? Reviewed by марія іваночко on 20:06 Rating: 5