АКТУАЛЬНО

[5]

«Народний фронт» покине коаліцію: Гройсман скасував їх корупційний тендер


Політична сила Арсенія Яценюка починає ставити ультиматуми Володимиру Гройсману.
Адміністрація морських портів України не виконала розпорядження прем'єр-міністраВолодимира Гройсмана про скасування скандального тендеру на днопоглиблювальні роботи в морському порту "Південний" оскільки "Народний фронт" намагається погрозами скасувати рішення, - повідомляють "Українські реалії" з посиланням на ua1.com.
Про це повідомив народний депутат Сергій Лещенко під час прес-конференції "Без ProZorro – не прозоро".
За словами нардепа, після розпорядження Гройсмана про скасування тендеру, "Народний фронт" почав чинити політичний тиск на прем'єра, називаючи його зрадником, який руйнує змову щодо порту "Південний".
Також у політсилі Арсенія Яценюка пригрозили вийти з коаліції, якщо прем'єр буде й надалі їм протидіяти.
Лещенко зазначає, що відсутність реакції прем'єр-міністра на невиконання доручення з боку АМПУ лише доводить складність ситуації для Гройсмана.
"З одного боку, на кону гучний корупційний скандал, який придбав вже звучання у Верховній раді та ЗМІ. З іншого боку – партнери по коаліції в особі "Народного фронту", які поставили йому жорсткий ультиматум. Сподіваюся, що він візьме сторону не просто здорового глузду, але також чесності та прозорості. Тому що, якщо Гройсман буде і надалі покривати своїм мовчанням і бездіяльністю цей тендер. Виникне питання, чи не отримує прем'єр частку з цієї корупційної схеми", – додає Лещенко.
Нагадаємо, 21 жовтня Гройсман доручив АМПУ скасувати скандальний корупційний тендер в морському порту "Південний". Це сталося через те, що в ході його підготовки розкрилися гучні корупційні факти.
На доручення АМПУ не відреагувала, аргументуючи це тим, що виконає рішення Антимонопольного комітету з цього питання.
Загрузка...

Загрузка...
«Народний фронт» покине коаліцію: Гройсман скасував їх корупційний тендер «Народний фронт» покине коаліцію: Гройсман скасував їх корупційний тендер Reviewed by марія іваночко on 20:05 Rating: 5