АКТУАЛЬНО

[5]

Дмитро Гнап: поки фейсбук обговорює цицьки нової заступниці Авакова, в самому міністерстві кояться страшні речі.


Як на мене, абсолютно немає значення, що там за дівча на посаді заступника Авакова. І що вона викомарює. Міністр Аваков може взяти собі в заступники з євроінтеграції хоч Рапунцель, хоч Мікі Мауса. Це ніяк не позначиться на роботі ввіреного йому відомства. Тому що реформа МВС закінчилася здебільшого провалом.
І такі скандали, як оце з оголеним дівчиськом-заступницею, тільки відволікають увагу від цього провалу. На радість міністра. Всю ганебність нашого реформування МВС добре бачиш, порівнюючи з Грузією.
Коли ввечері в Тбілісі тобі раптом кидається в очі поліцейський відділок: прозорий і освітлений, наче акваріум. У мене чимало питань до грузин і там, і тут. Але порівняйте це з нашими райуправліннями: похмурими, замусоленими будівлями, самі стіни в яких просякнуті хабарями, тортурами, кумівством і кришуванням. І ніхто не збирається виселяти нову “поліцію” з цих будівель. Тому що немає ніякої нової поліції.
Є дрібка нових патрульних поліцейських, набраних “з нуля”, які працюють чомусь в цих же райвідділках. І є величезна армія перефарбованих “міліціянтів”, які тепер теж стали “полісменами”: карний розшук, ГСУ, “ОБНОН”, “ОБЕП”, ДСО, ВБ, батальйон особливого призначення (екс-“Беркут”), батальйон супроводження (екс-“Кобра”) і т.д. і т.п. А також полчище дільничних “піліціонерів” і майор Приходько серед них – обвинувачений у вбивстві студента Індила.
Майор Приходько, якого досі не може звільнити цілий міністр. І який так само продовжує працювати з молоддю “на районє”, поки фейсбук обговорює цицьки нової заступниці Авакова. Завтра Арсен Борисович призначить радником по контактах з іноземними цивілізаціями болонку своєї дружини. І ми ще тиждень про це говоритимемо. Аби тільки ніхто не цікавився, що там за чергового покидька призначають на посаду керівника обласного управління поліції (привіт Черкасам). Чи скільки там грошей у міністра в рюкзаках.
Дмитро Гнап
 Джерело http://blogi.co.ua
_______
Загрузка...
Загрузка...
Дмитро Гнап: поки фейсбук обговорює цицьки нової заступниці Авакова, в самому міністерстві кояться страшні речі. Дмитро Гнап: поки фейсбук обговорює цицьки нової заступниці Авакова, в самому міністерстві кояться страшні речі. Reviewed by марія іваночко on 18:44 Rating: 5