АКТУАЛЬНО

[5]

Безвіз отримаємо до 24 листопада – Порошенко

Президент упевнений, що до саміту Україна-ЄС будуть підписані всі необхідні документи.
Україна отримає безвізовий режим до 24 листопада. Про це заявив президент України Петро Порошенко під час інтерв’ю українським телеканалам у неділю, 23 жовтня. передає http://week-end.cc
“Я впевнений у тому, що документи про надання Україні безвізового режиму повністю будуть підписані і ратифіковані Європарламентом, у цьому немає жодних сумнівів. Можу навіть сказати дату – це станеться до 24 листопада”, – сказав він.
Порошенко нагадав, що питання щодо безвізового режиму Україні затягнулося через суперечку між Європейським парламентом та Європейською комісією про повноваження у припиненні безвізового режиму для будь-якої з країн.
При цьому Порошенко висловив надію на те, що дані в ЄС знайдуть компроміс, і Україна отримає безвізовий режим до 24 листопада, коли у Брюсселі відбудеться саміт Україна – ЄС.
Раніше президент Петро Порошенко на запитання російського журналіста повідомив, що Україна отримає безвізовий режим з ЄС уже в листопаді.
_______
Загрузка...
Загрузка...
Безвіз отримаємо до 24 листопада – Порошенко Безвіз отримаємо до 24 листопада – Порошенко Reviewed by марія іваночко on 12:30 Rating: 5