АКТУАЛЬНО

[5]

Китаянка продала 20 новеньких iPhone 7 і купила будинок


Фото Maridav/Depositphotos
Мешканка Шеньчженю Сяолі попросила кожного із 20 своїх залицяльників купити їй новий iPhone 7, а потім продала їх на сайті для перепродажу мобільних девайсів Hui Shou Bao.
Отримані гроші, 120 000 китайських єн (близько £14 500), вона вклала у депозит на заміський будинок, повідомляєhttp://life.pravda.com.ua
Свій будинок дівчина уже показала друзям, які були неймовірно здивовані, коли дізналися, як Сяолі вдалося отримати таку велику суму для житла.
"Усі тепер тільки про це й говорять, – розповіла одна із подруг. – Хтозна-як відреагують хлопці, коли дізнаються про цю історію".
 Сама ж Сяолі – із незаможної родини, її батьки працюють у міграційній службі. Дівчина ­– найстарша у сім'ї та оскільки її батьки уже у поважному віці, саме вона повинна взяти на себе обов'язки облаштування родини та налагодження побуту.
У це важко повірити, але дівчині вдалося виконати свій обов'язок перед рідними.
Соцмережі одразу відреагували на вчинок Сяолі. Як це завжди буває, одні захопливо розповідали про історію креативного вчинку, а інші – засуджували, що своїм прикладом вона підштовхне багатьох жінок обманювати своїх чоловіків.
_______
Загрузка...
Загрузка...
Китаянка продала 20 новеньких iPhone 7 і купила будинок Китаянка продала 20 новеньких iPhone 7 і купила будинок Reviewed by марія іваночко on 20:07 Rating: 5