АКТУАЛЬНО

[5]

Читаю польський Фейсбук. Польська інтернет-спільнота, як і українська, у шоці., – Войцех Балчун



6
Голова правління в ПАТ “Укрзалізниця” Войцех Балчун написав як інтернет-спільнота Польщі віднеслась до електронних декларацій українських чиновників.
Про це він пише у своєму Facebook.Передаєhttp://ukrainian.co.ua
“Читаю польський Фейсбук. Польська інтернет-спільнота, як і українська, у шоці. Тільки, якщо українська не добирає слів, то польська не може їх знайти. І це ще слабко сказано. Е-декларації українських можновладців бачать не лише в Україні. Щойно з Варшави і особисто відчув тамтешні реакцію і настрої. І не ризикнув би, навіть приблизно, переказувати враження поляків від задекларованих мільярдів у панчохах, приватних церков, антикваріату, годинників, автомобілів. Покажи мені свою е-декларацію і я скажу – хто ти. Тепер українці мають право так сказати. А урядовець пів прес-конференції змушений розповідати про походження своїх статків. Українська версія «Форбс» втрачає свою актуальність.
P.S. Правління весь час у непростих переговорах з кредиторами УЗ :(” – пише Балчун.
Мене називають камікадзе через рівень корупції в “Укрзалізниці”, – Балчун
_______
Загрузка...
Загрузка...
Читаю польський Фейсбук. Польська інтернет-спільнота, як і українська, у шоці., – Войцех Балчун Читаю польський Фейсбук. Польська інтернет-спільнота, як і українська, у шоці., – Войцех Балчун Reviewed by точка зору on 22:24 Rating: 5