АКТУАЛЬНО

[5]

Син одного з найбагатших людей країни отримує від держави компенсацію за проїзд та житло

Нардеп Вадатурський задекларував дві радянські вантажівки, маленький будинок та квартиру у Миколаєві
Андрій Вадатурський. Фото: LatifundistНародний депутат від БПП Андрій Вадатурський подав свою електронну декларацію. Син мільярдера, керівника агрохолдингу "Нібулон" Олексія Вадатурського вказав у звіті про доходи, що користується компенсацією за житло та проїзд. Згідно з декларацією, народний обранець орендує номер в готелі "Київ". У 2015 році Вадатурський отримав 167 900 грн. компенсації за оренду житла. Крім того, нардепу держава компенсувала проїзд на суму 728 грн. Про це повідомляють Патріоти України.
При цьому Вадатурський разом з дружиною володіє квартирою в Миколаєві площею 191 кв. м., в Миколаївській області у сім'ї - три земельні ділянки, дачний будинок площею 60 кв. м. і гараж. У подружжя депутата є недобудований будинок площею 300 кв. м.
Син мільярдера також задекларував два транспортних засоби: Газ 66 1978 го року випуску і Зіл 131 1984 року (вантажівки - ред.). В агрохолдингу "Нібулон" Вадатурський володіє 20% акцій, які він оцінив в 3700 грн. Від цієї ж структури депутат в минулому році отримав премію в 2,6 мільйона гривень.
Зарплата депутата за минулий рік склала 72 055 грн. Кошти на банківських рахунках Андрій Вадатурський не задекларував. Нагадаємо, що журнал Forbes Україна оцінює стан Олексія Вадатурського в $ 840 мільйонів, розмістивши його на 7-му місці в рейтингу найбагатших людей країни
_______
Загрузка...
Загрузка...
Син одного з найбагатших людей країни отримує від держави компенсацію за проїзд та житло Син одного з найбагатших людей країни отримує від держави компенсацію за проїзд та житло Reviewed by марія іваночко on 17:45 Rating: 5