АКТУАЛЬНО

[5]

Україна повертатиме свої території силовими методами – МВС

Шкіряк заявив, що Україна колись поверне свої території силовими методами
Радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк в ефірі 112 заявив, що рано чи пізно державі доведеться повертати свої території силовими методами.
За словами Шкіряка, в нинішній ситуації «не можна займатися шапкозакиданням» і задобрювати ворога – необхідно прораховувати всі ризики.передаєhttp://www.akcent.org.ua/
«Сказати «Вперед!» легше всього. Особисто я вважаю, що ми рано чи пізно повинні будемо військовим шляхом звільнити наші території. Я не бачу інших варіантів розвитку цієї ситуації», – наголосив радник очільника МВС.
Він зауважив, що такі ж самі настрої сьогодні панують і безпосередньо у війську, і в підрозділах Національної гвардії: «Наші хлопці готові йти вперед, і я як патріот – за такий сценарій. Але керівництво держави ухвалює рішення, в нас є Головнокомандувач і Генеральний штаб, і ми повинні усвідомлювати, що вони також прораховують ті чи інші ризики, можливості. Путін, який сьогодні перебуває в стані абсолютного психозу, після того як його обклали з усіх сторін, готовий до неадекватних рішень».
Крім того, він нагадав, що нині близько 70 тисяч військовослужбовців підрозділів регулярної російської армії перебувають на кордоні.
«Я вже мовчу про Сумську область, і сьогодні дуже велика небезпека вторгнення і на лінії Харківської області. У нас там 300 кілометрів кордону, ми постійно там укріплюємося і бачимо кілька нових військових баз, які вони там поставили. Тому ситуація досить неоднозначна. І тут потрібно з холодним розумом підходити до вирішення цієї ситуації», – сказав Шкіряк.
Загрузка...
Загрузка...
Україна повертатиме свої території силовими методами – МВС  Україна повертатиме свої території силовими методами – МВС Reviewed by точка зору on 10:58 Rating: 5