АКТУАЛЬНО

[5]

Терпець урвався! В Україні пройдуть акції протесту


В четвер в 11 містах України пройдуть масові акції протесту. Збиратимуть підписи за Маніфест - звернення до президента і уряду з вимогами знизити комунальні тарифи. Сообщает https://bdzhola.com/
Життя показує, що влада не боїться критики експертів і опозиційних політиків, засудження "європейських партнерів", невдоволення в соціальних мережах і навіть судових позовів.
Про це заявив народний депутат України, харків'янин Євген Мураєв.
"Тим більше що тепер вона контролює всі суди. Єдине, що дійсно вселяє їй страх, - масовий протест. Як вогню вона побоюється соціальних заворушень і масштабних акцій непокори. Тому заздалегідь намагається залякати або натиснути на свідомість, поширюючи "соціальні ролики", де небідні люди пояснюють, навіщо переплачувати за те, що за Конституцією і так належить народу, "патріотично", - зазначає нардеп.
"У найближчий четвер, 20 жовтня, доведеться показати їй, що ми думаємо інакше. У Києві, Одесі, Харкові, Дніпрі, Хмельницькому, Львові, Херсоні, Вінниці, Житомирі, Маріуполі, Сумах пройде акція руху "Тарифний опір", створеного, щоб об'єднати зусилля людей. Прийдіть і підпишіть Маніфест - звернення до президента і уряду з вимогами знизити комунальні тарифи. Адреси розташування наших наметів можна знайти на сайті акції, в розділі "Рух", - вказує він.
"Ми хочемо донести уряду і президенту одну просту річ: люди не зобов'язані віддавати останнє за примхою влади і олігархів. Український газ - власність народу. Найслабші повинні бути захищені", - також звертає увагу парламентарій.
"Ми не просто проведемо одну акцію. Ми будемо боротися, поки не доб'ємося результату", - резюмує Євген Мураєв.
______
Загрузка...
Загрузка...
Терпець урвався! В Україні пройдуть акції протесту Терпець урвався! В Україні пройдуть акції протесту Reviewed by точка зору on 07:13 Rating: 5