Молодик на позашляховику виявився спритнішим за копів, і майже втік. Вже пішки. А під колеса поліцейських на тротуарі, під час гонитви, потрапила нещасна дівчина.
Увечері 1 жовтня водій позашляховика з київськими номерами проїхав на червоне світло світлофора і не став зупинятися на вимогу поліцейського патруля, повідомляють Патріоти України з посиланням на “Кременчуцький Телеграф”. Незабаром за “Хаммером” гналися вже декілька екіпажів поліції.


Під час перегонів один з поліцейських автомобілів збив дівчину-пішохода, виїхавши на тротуар. Водій “Хаммера” теж ганяв по тротуарах. Потім гонитва перемістилася в село Піщане під Кременчуком. Поліцейські намагалися заблокувати лихача, але він протаранив “Audi” і знову зміг втекти від них.
Під час погоні водій “Хаммера” висадив пасажира, потім виїхав у поле, кинув машину і став тікати від поліцейських пішки. Поліція затримала пасажира і доставила його до відділку. За даними “Кременчуцького Телеграфу”, поліцейські переслідують водія позашляховика. У той же час “Кременчук Today” повідомляє, що водій затриманий. За інформацією видання, ним виявився син відомого кременчуцького ресторатора – власника ресторану “Вірменія”. Унаслідок гонитви двоє людей отримали травми, пошкодження отримали три машини – дві поліцейські і одна “цивільна”.