АКТУАЛЬНО

[5]

Віддруковано в Кремлі?: Україну наводнили фальшиві долари США, дуже високої якості, – НБУ

У четвер, 29 вересня, на сторінці в «Фейсбук» Національний банк України розмістив інформацію про значно виросло кількості фальшивої валюти. Новину передають Патріоти України.
Спочатку забили тривогу представники небанківських фінансових установ (НФУ), що представляють послуги з обміну валют. Вони констатували, що в готівковому обігу різко зросла кількість фальшивої валюти, включаючи євро і долари. Представниками НФУ при цьому відзначається висока якість підроблюваних купюр: «Якість підробок настільки висока, що виявити їх можна тільки за допомогою спеціального обладнання в пунктах обміну».
Прес-служба регулятора розмістила таку інформацію:
«…За результатами перевірок валютно-обмінних пунктів були виявлені такі типові для багатьох небанківських фінустанов порушення:
– «гра» з курсами валют окремих касирів, які від руки вписують різні курси, посилаючись на один й той же наказ, при цьому не міняючи дати наказу та допускаючи грубі помилки;
– відсутність у касирів документів, що посвідчують їх особу (паспорту);
– відсутність наочної інформації, яка регламентує діяльність НФУ (копій наказів, постанов, ліцензій)».
Загрузка...
Загрузка...
/center>
Віддруковано в Кремлі?: Україну наводнили фальшиві долари США, дуже високої якості, – НБУ Віддруковано в Кремлі?: Україну наводнили фальшиві долари США, дуже високої якості, – НБУ Reviewed by точка зору on 16:19 Rating: 5