АКТУАЛЬНО

[5]

"Промовчали, коли нападали на Україну? Валіть з українського ринку!", - блогер про скандал з "Сбербанком"

Як взагалі в Україні під час війни може працювати контора під назвою - "Сбербанк Росії"?
"Сбербанк Росії". Фото: minfin.com.ua.
Блогер-розслідувач Антон Павлушко, коментуючи вчорашній скандал з "Сбербанком Росії", дивується, чому взагалі під час російсько-української війни на території України працює ворожий банк. Про це він написав на своїй сторінці в Фейсбуці, пишуть Патріоти України.
"У всій історії з Лещенком у відділенні "Сбербанка" мене дивує, чому ця контора досі працює. Так, за документами це український банк, але номінально російський банк в Україні", - обурюється блогер.
"У "Сбербанка" є купа впливових керівників, Греф та інші. Ось треба було перед анексією Криму або Іловайськом прийти до Путіна і сказати, мовляв, Володя, так не можна, у нас же там бізнес", - пояснює Павлушко.
І задається питаннями:
Якщо з російського ринку поступово видавлюються українські товари, то навіщо в Україні філії російських бізнесів? Щоб заробляти на українцях? А навіщо? Щоб забрати ще одну область або вислати ще один ешелон зі снарядами для "ДНР/ЛНР"?
"Промовчали, коли нападали на Україну? Валіть з українського ринку!", - обурюється блогер.
Нагадаємо, що вчора в одному з відділень "Ощадбанку" в Києві помітили народного депутата Сергія Лещенка. Один з відвідувачів навіть зняв короткий відео перебування нардепа в VIP-залі.
"Промовчали, коли нападали на Україну? Валіть з українського ринку!", - блогер про скандал з "Сбербанком" "Промовчали, коли нападали на Україну? Валіть з українського ринку!", - блогер про скандал з "Сбербанком" Reviewed by марія іваночко on 10:26 Rating: 5