АКТУАЛЬНО

[5]

Розенко пересів на Mercedes S500




Віце-прем’єр тепер їздить на службовому авто, яке втричі дорожче за попереднє.
Рухаючись вгору кар’єрними сходами в уряді, Павло Розенко відповідно змінює й службові автівки на більш престижні та дорожчі.
Як пише /viche.net.ua ставши віце-прем’єром, Розенко пересів на Mercedes S500.
Зокрема, саме на такій автівці у понеділок, 1 серпня, він залишав територію Міністерства охорони здоров’я, де брав участь у першій прес-конференції нещодавно призначеної тимчасовим керівником відомства Уляни Супрун.
Зазначається, що вартість такого нового авто нині становить близько 3,5 млн гривень.

За часів ж, коли Розенко очолював Мінсоцполітики, він пересувався дещо скромнішою машиною – Skoda Superb за 1,1 млн гривень. Ця автівка також була службовою й перейшла у спадок нинішньому міністрові соцполітики Андрію Реві.
"Я вже три місяці їжджу на "Мерседесі", як перейшов на роботу в Кабмін так і отримав його в користування. Модель не вибирав, яку видали в автопарку, на такій і їжджу. За комфортом або престижем не женуся", – пояснив сам Розенко.
Як зазначається, згідно із декларацією про доходи, Павло Розенко є одним із найбідніших міністрів уряду Гройсмана. В його декларації зазначено автомобіль – позашляховик Toyota Highlander, який у офіційного дилера коштує 1,5 млн гривень. 
 http://viche.net.ua
Розенко пересів на Mercedes S500 Розенко пересів на Mercedes S500 Reviewed by марія іваночко on 08:51 Rating: 5