АКТУАЛЬНО

[5]

Проїхатись "Укрзалізницею" і залишитись живим: Провідники потяга Львів-Харків залишили помирати на пероні пасажирку, яка втратила свідомість (фото)

Жінці-військовій стало погано під час руху, але в вагоні не виявилося навіть аптечки.
Провідники потяга Львів-Харків залишили помирати на пероні пасажирку, яка втратила свідомість. Фото: pogliad.ua.
Провідники потяга №111 Львів-Харків на станції Підволочиськ (Тернопільська область) в суботу, 30 липня, не надали жодної медичної допомоги пасажирці поїзда, яка втратила свідомість. Жінку у військовій формі винесли з вагона і залишили на пероні у важкому стані, не дочекавшись приїзду швидкої медичної допомоги. Про це повідомила на своїй сторінці в Фейсбуці Тетяна Василець, передають Патріоти України.
«У сусідньому вагоні комусь стало погано. Я стояла в тамбурі і стала свідком. Непритомна жінка у військовій формі. Ще на пероні в Тернополі я помітила, як багато військових сідали в сусідній вагон. Серед них була і ця блондинка, років 35+. Зараз її несли по коридору вагона у тамбур, потім витягли на перон. Там поклали на простирадло і подушку. Її обличчя набрякло, покрилося червоними плямами, хтось сказав, що у неї судома і якийсь чоловік підняв її ноги. Вона не реагувала», - написала Тетяна Василець, яка їхала цим же поїздом.

Варто зазначити, що місто Підволочиськ є районним центром, проте на станції не виявилося медичного пункту і жодної чергової медсестри. Виявилося, що «навіть у провідників немає аптечки».
«Люди стовпилися біля жінки і ніхто не знав, що робити. Одні повертали її на лівий бік, хтось закричав там серце, перевернули на правий бік. Єдиний, хто в цій ситуації зміг зорієнтуватися людей - іноземець, який сказав, що він лікар, що треба змочити водою рушник і на голову, запитував, що вона вживала в дорозі, що треба викликати «швидку» ... Та приїхала хвилин через 10-15. І ми вже від'їжджали під крики лікаря «швидкої»: «Люди, ви з глузду з'їхали, хто її витягнув з вагона? Ви так викинули людини на перон?! ...», - зазначила в повідомленні пані Василець.
«Як сказала провідник:«А що ви хочете, позакривали медпункти на станціях. Нічого ж немає! Економія!». Люди, ви готові так заощаджувати? Невже з тих майже 1000 грн, які щомісяця з мене знімають податків, не можна взяти гроші на забезпечення елементарних заходів медичної допомоги?», - додала пасажирка поїзда.
Проїхатись "Укрзалізницею" і залишитись живим: Провідники потяга Львів-Харків залишили помирати на пероні пасажирку, яка втратила свідомість (фото) Проїхатись "Укрзалізницею" і залишитись живим: Провідники потяга Львів-Харків залишили помирати на пероні пасажирку, яка втратила свідомість (фото) Reviewed by марія іваночко on 15:06 Rating: 5