АКТУАЛЬНО

[5]

На Прикарпатті буревій за 15 хвилин ледь не зруйнував школу та не зніс церкву (фото)


П'ятнадцять хвилин... Саме стільки часу було достатньо стихії, щоб накоїти великої шкоди у селі Фрага, що на Прикарпатті.
Знесені та поламані дахи, пошкоджені огорожі, викорчувані дерева й биті шибки.Повідомляє ://firtka.if.ua/













Перед руйнівною силою вітру не встояла нова покрівля місцевої школи, уламки якої були розкидані близько двохсот метрів вздовж сусідньої вулиці, а також на обійстя місцевих жителів.
Чималої шкоди зазнало й перекриття на сільському закладі культури, що замінено тут лише кілька місяців тому, і тутешньої святині. Вже при вході на церковне подвір’я журналістів зустріли повалені дерева та балки, котрі виднілися з лівої сторони поламаного негодою даху.













фото: Андрій Стельмах, сайт Рогатина
До кінця дня та протягом ночі і ранку по області та місту очікується гроза, град, шквалисте посилення вітру 17-22 м/с. Ввечері 1 серпня та впродовж 2 серпня на ріках басейну Дністра очікується підйоми рівнів води на 0.2–0.7 м, над поточними.
При сильних зливах місцями можливе формування значного місцевого стоку.
На Прикарпатті буревій за 15 хвилин ледь не зруйнував школу та не зніс церкву (фото) На Прикарпатті буревій за 15 хвилин ледь не зруйнував школу та не зніс церкву (фото) Reviewed by марія іваночко on 09:36 Rating: 5