АКТУАЛЬНО

[5]

По той бік: Великий адронний коллайдер відкрив портал в інший світ (відео)


Відеоролик наслідків досліду з'явився в мережі і набрав величезну кількість переглядів.
Під час останніх випробувань Великого адронного коллайдера інженери були вкрай здивовані, коли перед ними відкрився незрозумілий портал. Таким чином, "передбачуваний і безпечний проект" все ж підніс черговий сюрприз, передають Українькі реалії з покликанням на Обозреватель.
Випробування Великого адронного коллайдера проходили в Швейцарії. В ході експерименту над ним зібралися червоні хмари і утворився вихор. Як припустили вчені-уфологи, в центрі вихору могли бути двері до інших вимірів.
У той же час фізики-ядерники зробили спробу зі своєї точки зору пояснити походження вихору. На їхню думку, вихор утворився, коли прискорювач зібрав величезну кількість найдрібніших частинок в стислому просторі.
Незважаючи на полярні точки зору фахівців, чергові досліди з Великим адронним колайдером знову викликали гучні обговорення в суспільстві. Так, згадався той факт, що непередбачуване і маловивчене пристрій може нести небезпеку для всього людства.
Відеоролик наслідків досліду з'явився в мережі і набрав величезну кількість переглядів. Додамо, що автори експерименту планували пошук паралельних всесвітів шляхом створення міні-чорних дір.
http://ukrreal.info/ua
По той бік: Великий адронний коллайдер відкрив портал в інший світ (відео) По той бік: Великий адронний коллайдер відкрив портал в інший світ (відео) Reviewed by марія іваночко on 09:20 Rating: 5