АКТУАЛЬНО

[5]

Як у терористичній «ДНР» зіграли «весілля року» у “віджатій” нерухомості Ахметова (Фото)


Як у терористичній «ДНР» зіграли «весілля року» у “віджатій” нерухомості Ахметова (Фото)
У терористичній «ДНР» зіграли весілля, що відбулось у кращих традиціях кремлівської пропаганди: «правозахисниця», яка займається тим, що віддає Україні раніше полонених бойовиками українських громадян, вийшла заміж за російського журналіста, який цю «правову діяльність» терористів пропагує на російських телеканалах.
Йдеться про так звану «уповноважену з прав людини ДНР» Дар’ю Морозову та громадянина Росії з типово «російським» іменем Рушан Умяров, який в 2014 році значився як відооператор сумно відомого телеканалу «LiveNews», а тепер уже цілий «продюсер» у Москві.
Примітно, що Морозова старша від Умярова: нареченій — 27 років, нареченому — 25.
Про їх весілля 25 липня повідомив у мережі, російський політолог і прихильник «руской вєсни», якому свого часу довелось тікати з «ДНР», Роман Манекін.
Примітна у цьому весіллі і ще одна обставина: «гуляли по багатому» у віджатій нерухомості Ахметова — найкрутішому і найдорожчому ресторані та отелі Донецька «Shakhtar Plaza». Цей великий готельний комплекс, розташований в центрі Донецька між стадіонами «Донбас Арена» та «Олімпійський», був реконструйований в 2011 році спеціально для проведення чемпіонату Євро-2012. Тепер у ньому господарюють бойовики і російські окупанти.
Для «весілля року» в терористичній «ДНР» молодим спекли торт у кілька поверхів, залу ресторану прикрасили додатковими вогниками, підлогу посипали чи то блискітками, чи то пелюстками квітів.



Джерело.
Як у терористичній «ДНР» зіграли «весілля року» у “віджатій” нерухомості Ахметова (Фото) Як у терористичній «ДНР» зіграли «весілля року» у “віджатій” нерухомості Ахметова (Фото) Reviewed by марія іваночко on 14:23 Rating: 5