АКТУАЛЬНО

[5]

Після таких заяв Трамп не може стати президентом США - екс-глава ЦРУ

Колишній керівник Центрального розвідувального управління Леон Панетта заявив, що звернення Дональда Трампа до росіян викрасти 30 тис. листів екс-держсекретаря Гілларі Клінтон, показало, що ця особа налаштована вороже стосовно США.
Відповідна заява прозвучала на Загальнонаціональному з'їзді Демократичної партії США у Філадельфії, новину повідомляє «Преса України».
«Сьогодні Дональд Трамп вчергове став на бік Росії. Він попросив росіян втрутитися в американську політику», - акцентував увагу екс-глава ЦРУ.
Він також зазначив, що людина, яка хоче стати президентом США не може звертатись до противників із проханням здійснити хакерський злам або ж застосовувати розвідку проти США. Такі дії просто немислимі, зазначив Панетта.
«Дональд Трамп не може стати нашим верховним головнокомандувачем», - підсумував Панетта.
Пропонуємо нашим читачам пригадати, як Трамп запропонував РФ шпигувати за Клінтон.
Нагадуємо, що віце-президент США Джо Байден заявив, що американські виборці не повинні обирати президентом Дональда Трампа, адже він лише роз’єднає країну, а решті світу принесе хаос

Після таких заяв Трамп не може стати президентом США - екс-глава ЦРУ Після таких заяв Трамп не може стати президентом США - екс-глава ЦРУ Reviewed by точка зору on 08:07 Rating: 5