АКТУАЛЬНО

[5]

Кисельов пояснив, чому Путін не дійшов до Києва


Працюючий в Україні російський журналіст Євген Кисельов розповів, чому президент Росії Володимир Путін не зміг дійти до Києва разом зі своїм військом.
Новину повідомляє «Преса України».
«Саме тому, що побачив опір. Крим дістався йому разюче легко, тому що відразу після революції нова влада розгубилася. Але в Донецьку і Луганську знадобилася серйозна допомога Росії, щоб контроль над кордоном і всією територією Донбасу не відновили до зими. Не думаю , що його зупинила громадська думка, Європа, Штати - в своєму внутрішньому світі він напевно впевнений, що велика частина простих американців заздрять росіянам, у яких такий крутий лідер, а європейці тільки і мріють про зняття санкцій», - розповів про свої думки журналіст.
Він акцентував увагу на тому, що Путін не може зрозуміти одного: Україна не готова стелитися під «русскій мір».
Нагадуємо, що журналіст Євгеній Кисельов після того, як ФСБ РФ відкрила проти нього кримінальну справу, написав відкритого листа до президента України Петра Порошенка. Він попросив президента про особисту зустріч, на якій хоче обговорити з ним проблему надання Україною притулку російським опозиційним діячам, що піддаються переслідуванням в РФ.
http://uapress.info
Кисельов пояснив, чому Путін не дійшов до Києва Кисельов пояснив, чому Путін не дійшов до Києва Reviewed by марія іваночко on 07:15 Rating: 5