АКТУАЛЬНО

[5]

Парасюк: За Иловайск должны ответить Муженко, Гелетей и Порошенко



В эфире ток-шоу Наташи Влащенко Люди. Hard Talk LIVE народный депутат Владимир Парасюк назвал виновных в трагедии под Иловайском.

«Люди знають прекрасно, хто в чому винен. Просто люди чекають справедливості. Чи можна її очікувати від Юрія Луценка? Ні. Він вже неодноразово показав, який він борець за справедливість. Ніякий. Якщо ми говоримо за Іловайськ, де я втратив близького друга, і не одного — три людини повинні понести відповідальність. Я вже не кажу про тюрму, хоча би позбавити їх посад. Це — Муженко, Гелетей і Порошенко. Це три людини, які мали б понести відповідальність», — заявил Парасюк.Повідомляє//pl.com.ua/
«Операції такого плану не ведуться десь в підвалі чи в кабінеті Корбана, як дехто каже. Вони плануються на найвищому рівні і накази віддаються на найвищому рівні», — подчеркнул он.
Впрочем, по его мнению, дело до конца расследовано не будет.
«На даний момент в цих справах все, що їм невигідно, вже давно згоріло або пропало. Листи переписали, свідчення поміняли. Є стенограми, є розшифровки, які передавались на фронт бзпосередньо від командування Генерального штабу, які були оприлюднені. Копії є в інтернеті, але завжди можна сказати, що це все фальшивка», — говорит депутат.


Парасюк: За Иловайск должны ответить Муженко, Гелетей и Порошенко Парасюк: За Иловайск должны ответить Муженко, Гелетей и Порошенко Reviewed by марія іваночко on 07:55 Rating: 5