АКТУАЛЬНО

[5]

“Французи ні за що не сприймали тези, що Росія стоїть за багатьма терактами у них”, – блогер


Тільки 2 тижні тому гуляли красивою набережною Ніци з дітьми. Ще звернули увагу на чималу кількість москалів і жебраків, які починали з “пажалусьтя” і менше євро не брали. Зараз вона встелена трупами і пораненими. Тонка грань між красою і смертю.
Французи ні за що не сприймали моєї тези, що Росія стоїть за багатьма терактами у них, війною в Сирії і наступною навалою біженців, які втратили дім. Лише один, батько якого військовий, сказав, ми в родині розуміємо, що Путін “крейзі”, але більшість наших ходить в рожевих окулярах і шукає винних серед мігрантів, які не те що теракт спланувати, наркоту не вміють пофасувати в одинакові пакетики. Я тоді ще сказав, на жаль скоро росіяни знов вдарять по Франції, бо ви слабка ланка, яка заради спокою в себе готова миритися з тим, що далеку Україну розірвуть на шматки.
Як там кремлівський маніяк казав: Принуждєніє к міру… 
“Французи ні за що не сприймали тези, що Росія стоїть за багатьма терактами у них”, – блогер “Французи ні за що не сприймали тези, що Росія стоїть за багатьма терактами у них”, – блогер Reviewed by марія іваночко on 07:59 Rating: 5