АКТУАЛЬНО

[5]

Лавров повідомив Керрі про можливі повномасштабні бої на Донбасі




Між Держсекретарем США Джоном Керрі та главою МЗС РФ Сергієм Лавровим відбулася телефонна розмова, в якій останній попередив американського колегу про можливе загострення ситуації в АТО.
Новину повідомляє «Преса України».
Темою розмови Лаврова і Керрі були питання, пов'язані з їх діяльністю як співголів Міжнародної групи підтримки Сирії. Вони обговорили майбутні контакти в політичній та експертній сферах.
Як відомо Керрі незабаром повинен відвідати Україну. На зустрічі з лідерами країни Порошенком і Гройсманом він обговорить прогрес в дотриманні Мінських угод сторонами конфлікту. У зв'язку з цим Лавров попередив американського колегу про те, що на Донбасі можуть бути спровоковані повномасштабні бойові дії, посилаючись на тривожну інформацію, яка надходить російській стороні. Він закликав уряд США зробити все можливе, щоб не допустити ескалації.
Нагадаємо, посол України в США Валерій Чалий повідомив, що українська влада і Вашингтон мають намір скоординувати свої дії перед самітом НАТО
Лавров повідомив Керрі про можливі повномасштабні бої на Донбасі Лавров повідомив Керрі про можливі повномасштабні бої на Донбасі Reviewed by марія іваночко on 07:58 Rating: 5