АКТУАЛЬНО

[5]

Ганьба - далі нікуди: Стало відомо, скільки російських спортсменів допущено на Олімпійські ігри в Ріо

135 заявок від російських легкоатлетів IAAF відхилила.
На Олімпіаду в Ріо поїде тільки одна легкоатлетка з Росії. Фото: nz1.ruМіжнародна асоціація легкоатлетичних федерацій (IAAF) відхилила всі заявки російських спортсменів на участь у міжнародних змаганнях. Допуск до турнірів отримала тільки Дар'я Клішина, повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости.
Решта 135 заявок від російських легкоатлетів IAAF відхилила. ДКР підтвердив інформацію про те, що дозвіл на виступ на Олімпіаді отримала лише одна спортсменка. Відмови в задоволенні російських заявок були очікувані. Про це агентству ТАСС розповіла керівник правового управління ОКР Олександра Брілліантова. «Норми ІААФ по критеріям допуску на Олімпійські ігри поки ще діють, тому відмови були очікувані», — повідомила Брілліантова.
Раніше тренер олімпійської чемпіонки Олени Ісінбаєвої Євген Трофимов повідомив, що відмова в допуску до змагань отримали всі російські спортсмени. «Відмова прийшов всім, в тому числі й Олені. На підставі цієї відмови буде подаватися позов в суд (CAS), для того щоб відстояти права спортсменів. Знали, що в разі відмови будемо подавати в суд, наші юристи до цього готові», — сказав Трофімов. Інформацію про усунення спортсменів підтвердив і тренер Сергія Шубенкова (біг з бар'єрами) Сергій Клєвцов. Таким чином, на Олімпіаді в Бразилії Росію представлятиме лише одна легкоатлетка.
Ганьба - далі нікуди: Стало відомо, скільки російських спортсменів допущено на Олімпійські ігри в Ріо Ганьба - далі нікуди: Стало відомо, скільки російських спортсменів допущено на Олімпійські ігри в Ріо Reviewed by марія іваночко on 11:51 Rating: 5