АКТУАЛЬНО

[5]

Гай пояснив, чому РФ здійснює теракти по всьому світу


Журналіст Мирослав Гай вважає, що Кремль організовує теракти в усьому світі. На його думку, це ще один варіант гібридної війни.
Новину повідомляє «Преса України».
«Навіщо рф здійснює теракти по всій планеті? Вони адекватно оцінюють свої сили і знають, що програють у відкритій, чи не гібридної війні», – висловив думку Гай.
Подібні дії, переконаний журналіст, – реакція Путіна на тиск Заходу, що є страшною загрозою для світу. Таким чином, РФ перетворюється в країну-терориста планетарного масштабу.
«У відповідь на тиск цивілізованих країн, Путін каже, що якщо Ви почнете з нами війну – так ми програємо, але Ви отримаєте теракти по всій планеті. У ваших містах будуть вмирати десятки і сотні виборців і подивимося як це їм сподобається. І це дійсно серйозна і страшна загроза. РФ як планетарний терорист», – упевнений Гай.
Нагадаємо, президент Франції Франсуа Олланд заявив, що ситуація, яка склалася на набережній в Ніцці – це теракт. Саме через нього і загинули десятки людей, тому режим надзвичайного стану продовжено ще на три місяці.


Гай пояснив, чому РФ здійснює теракти по всьому світу Гай пояснив, чому РФ здійснює теракти по всьому світу Reviewed by марія іваночко on 08:12 Rating: 5