АКТУАЛЬНО

[5]

Шах і мат Windows10! Жителька США отримає компенсацію за автовстановлення ОС


Корпорація Microsoft виплатить $ 10 тисяч компенсації мешканці Каліфорнії, яка звернулася до суду з позовом, в якому стверджувала, що автоматичне завантаження операційної системи Windows 10 зламало її комп'ютер. Про це розповідає//bdzhola.com 
За словами Тері Голдстейн, її комп'ютер спробував автоматично оновитися з сьомої версії операційної системи до десятої, не питаючи її згоди. Потім, після установки нової операційної системи її комп'ютер сповільнилося до «черепашачої швидкості».
«Я ніколи не чула про Windows 10. Ніхто ніколи не питав мене, чи хочу я поновлення», - зазначає постраждала.
У свою чергу, в компанії Microsoft свою провину визнавати відмовляються зазначивши, що погодилися виплатити певну матеріальну компенсацію виключно з бажання заощадити на судові витрати.
Відзначимо, на сьогоднішній операційні системи Microsoft, встановлені приблизно на 80% комп'ютерів у світі. Володарям операційних систем Windows 7 і Windows 8 пропонується безкоштовно оновитися до 10 версії. 
Шах і мат Windows10! Жителька США отримає компенсацію за автовстановлення ОС Шах і мат Windows10! Жителька США отримає компенсацію за автовстановлення ОС Reviewed by марія іваночко on 08:19 Rating: 5