АКТУАЛЬНО

[5]

Український боєць показав, хто воює з Україною на Донбасі (ФОТО)



Боєць сил АТО Вадим Вовк опублікував фото «трофею», здобутого ним та його побратимами в районі населеного пункту Зайцеве, який дає розуміти, хто є противником українських військових на Донбасі.
Новину повідомляє «Преса України».
Вовк сфотографував прапор бойовиків, здобутий українськими військовими в ході бойових дій поблизу одного з населених пунктів Донецької області.
«Трофейчик,взятий біля Зайцево... Якщо цікаво,то подивіться ,хто воюює проти українських хлопців ..і звідки», - підписав він своє фото.
На прапорі можна бачити підписи бойовиків із повідомленнями, звідки вони. Більшість аж ніяк не «жителі Донбасу», які озброїлися шахтарськими кувалдами. Присутні власні назви російських регіонів та населених пунктів: Сибіру, Сургута, Санкт-Петербургу, Челябінськ, Ульянівськ та інших.

Нагадаємо, позиції української армії знову були піддані масованим обстрілам з мінометів та артилерії за останню добу 15 – 26 червня. Найбільш неспокійно було на Донецькому напрямку. Відомо про поранення одного військового.
http://uapress.info/
Український боєць показав, хто воює з Україною на Донбасі (ФОТО) Український боєць показав, хто воює з Україною на Донбасі (ФОТО) Reviewed by марія іваночко on 11:43 Rating: 5