АКТУАЛЬНО

[5]

Гриценко: Порошенко з Путіним уже домовилися


Кому вигідно, щоб заляканою була Європа та Україна? Кому і навіщо це потрібно саме зараз?
Екс-міністр оборони Анатолій Гриценко вважає, що заяви політиків про повномасштабну війну між Росією і Україною являються маніпуляцією. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук. Подібні дії відбуваються, тому що уже скоро прийдеться приймати закон про вибори та особливий статус Донбасу.
"Моя відповідь: прагматично-цинічно зараз це вигідно всім (крім народу України) - Путіну, Порошенку, Обамі, Олланду, Меркель, Штайнмайєру... Аби на фоні людського і депутатського страху проштовхнути імплементацію отого гнилого Мінського пакету через Верховну Раду, провести на окупованих територіях які-небудь/будь-які вибори, усіх чохом амністувати й перекласти фінансовий тягар за зруйноване/знищене на Київ, під контролем якого вже точно не буде Криму і фактично не буде окупованого Росією Донбасу", - пише експерт.
Гриценко заявив, що Захід кинув Україну заради своїх власних цілей.
"Я не буваю на Банковій, не присутній під час телефонних розмов Порошенка з Путіним, не фіксую поїздок Медведчука та інших довірених осіб за маршрутом Банкова-Кремль-Банкова, але маю тверде відчуття, що Порошенко з Путіним уже домовилися. Домовилися за посередництва і під тиском з боку західних партнерів, які стомилися від України, бояться конфліктувати з Путіним і хотіли би піти на свої власні вибори у спокої. Навіть ціною здачі інтересів України", - додав політик.
Українські Реалії

Гриценко: Порошенко з Путіним уже домовилися Гриценко: Порошенко з Путіним уже домовилися Reviewed by марія іваночко on 22:05 Rating: 5