АКТУАЛЬНО

[5]

Кардіолог родини Порошенків порівняв Україну з фашистською Німеччиною



Кардіолог Валентин Лукіяник, який був лікарем родини Порошенків та інших українських високопосадовців, ризикує втратити роботу. Причиною цього стало те, що лікаря помітили на святкуванні Дня перемоги.
Таку новину передає «Преса України».
«Дуже добре пам'ятаю, коли хворіла мама нашого президента, Євгенія Петрівна, у неї був дуже міцний характер, думаю, Порошенко пішов у неї. Ми й додому до них їздили. Ми з нею разом були поруч з нею майже до останніх днів життя. Я часто був у них вдома у квартирі у центрі міста недалеко від МВС. Ніколи жодних претензій не було. Наш президент тоді був набагато молодший, ставився до нас як до обслуги», - поділився спогадами пан Лукіяник.
Нещодавно головний лікар медичного закладу, де працює кардіолог, помітив пана Лукіяника в сюжеті про акцію «Безсмертний полк». Після цього лікарю запропонували писати заяву на звільнення за власним бажанням, а якщо він цього не зробить, то буде звільнена вся його бригада терапевтів. Таку позицію пояснюють бажанням уникнути конфлікту і публічних розглядів.
Кардіолог обурений таким поворотом подій і має намір вирішувати дану ситуацію за допомогою органів правосуддя.
«Нехай прокуратура роз'яснить, якщо через мої службові обов'язки я не можу займатися громадською, релігійною діяльністю в рамках даної установи, хай розтлумачить мені закон. Якщо ж конституція мені це дозволяє, нехай пояснять тим людям, які цього не знають, не хочуть знати, не розуміють , що це дикунство і варварство, пахне фашистською Німеччиною», - заявив Валентин Лукіяник.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що скандально відомого Андрія Слюсарчука звільнено з-під варти. Про це повідомив його адвокат Ярослав Зейкан на своїй сторінці у соціальній мережі.
Львівський апеляційний суд змінив Слюсарчуку запобіжний захід з тримання під вартою на особисте зобов’язання.
«Нарешті Слюсарчук на свободі», - повідомив адвокат «Доктора Пі» Ярослав Зейкан.
Згідно рішення Рівненського апеляційного суду запобіжний захід Слюсарчуку у вигляді тримання під вартою повинен був тривати до 8 липня. 
Кардіолог родини Порошенків порівняв Україну з фашистською Німеччиною Кардіолог родини Порошенків порівняв Україну з фашистською Німеччиною Reviewed by марія іваночко on 13:17 Rating: 5