АКТУАЛЬНО

[5]

Батюшка на "Крайслері" відбився від чотирьох тернопільських патрульних, котрі намагалися його оштрафувати за порушення ПДР

Це в отця, мабуть, від перевтоми від важкої праці в духовному центрі таке з благочинністю зробилось.
Отець Анатолій Зінкевич з Тернопіля порушив ПДР і нахамив поліцейським. Фото: gazeta.uaОтець Анатолій Зінкевич відверто порушив правила дорожнього руху в центрі Тернополя та відмовився визнавати власну вину і влаштував розбірки з поліцейськими, - повідомляють Патріоти України з посиланням на українські ЗМІ. - Та ще й не просто відмовився, а й нахамив їм.
Патрульні намагалися пояснити священику (без ряси), що він поїхав "під знак", розвернувся посеред дороги і хотів їхати у зворотній бік. Та такі аргументи, як ПДР, для отця, який, до речі, є настоятелем Свято-Троїцького духовного центру, – це ніщо.
"Четверо патрульних пояснювали йому, що за це передбачено штраф, але замість визнати свою вину о. Анатолій Зінкевич сказав, мовляв, якщо зараз не викреслите те, що почали писати, то будете потім начальству своєму ПДР пояснювати. Далі він став кудись дзвонити," – розповідають очевидці."Скоріш за все, священик таки ніякого штрафу не платитиме – мабуть грошей немає, бензин зараз дорогий, а Chrysler заправляти треба," – резюмують свідки.
Батюшка на "Крайслері" відбився від чотирьох тернопільських патрульних, котрі намагалися його оштрафувати за порушення ПДР Батюшка на "Крайслері" відбився від чотирьох тернопільських патрульних, котрі намагалися його оштрафувати за порушення ПДР Reviewed by марія іваночко on 07:34 Rating: 5