АКТУАЛЬНО

[5]

Жириновський закликав «Повернути кордони СРСР!» і «Досить принижувати росіян!»


Лідер Ліберально-демократичної партії Росії Володимир Жириновський оприлюднив гасла з якими його партія піде на вибори.
Новину передає «Преса України».
"Повернути кордони СРСР!" і "Досить принижувати росіян!"- саме з цими гаслами Жириновський планує вигравати вибори до Державної Думи Росії.
"Тут у нас сьогодні головне гасло - "Досить принижувати росіян!". Жириновський зазначив, що мільйони росіян були вигнані з Кавказу, Середньої Азії, України та Прибалтики.
"На Донбасі в підвалах СБУ катують росіян... гірше, ніж у німецькому концтаборі: вбивають, знущаються, забороняють російську мову і російські пісні, російські театри, російські школи", - заявив Жириновський.
Також Жириновський перерахував інші гасла, з якими ліберал-демократи підуть на вибори: "Повернути кордони СРСР!", "Час працює на ЛДПР", "Не заважайте людям працювати!", "Вставай, велика Росіє!", "Усю казну на економіку".
Нагадаємо, Володимир Жириновський відомий перш за все своїми екстравагантними висловами з того чи іншого питання. Так він запропонував на одній із телевізійних програм про те що Росії необхідно нанести показовий ядерний удар по країні з 200 тисячним населенням. Також російський політик відомий тим, що допомагає проросійським бойовикам на Донбасі.
 http://uapress.info/
Жириновський закликав «Повернути кордони СРСР!» і «Досить принижувати росіян!» Жириновський закликав «Повернути кордони СРСР!» і «Досить принижувати росіян!» Reviewed by марія іваночко on 11:33 Rating: 5