АКТУАЛЬНО

[5]

Пономарь: летальна зброя та ізраїльські наркотики


Олег Пономарь згадав про найважливіші події на міжнародній політичній арені та їх вплив на Україну.
Блогер-оптиміст Олег Пономарь повідомив про те, які міжнародні новини є наразі найважливішими для України. Про це повідомляють Українські реалії з посиланням на сторінку блогера на Фейсбук.
"Місце України в величезної важливості геополітичному проекті - Міжмор'ї або Балто-Чорноморському Союзі. І ось ми маємо найважливішу новину тут - створення другого офіційного об'єднання (органу) майбутнього Союзу. Так на економічному форумі в Криниці (Польща) планується почати формувати міжпарламентську асамблею в складі Польща, Чехія, Словаччина, Угорщина, Румунія та Україна".
Крім цього, Пономраь додав, що на цьому тижні буде багато зустрічей за підсумками британського референдуму - "потрібно якось гасити те, що натворили".
"Великобританія не має наміру піддаватися тиску європейських країн і поспішати з повідомленням Брюсселя про намір виходу з ЄС" - зацитував Пономарь міністра закордонних справ Британії Хаммонда, додаючи, що ця цитата є підтвердженням висловленої блогером тези про те, що Британія ще "нікуди не йде".
"Під час очікуваного скоро візиту канадського прем'єра в Київ буде підписаний не лише найважливіший Договір про вільну торгівлю, а й між оборонними відомствами двох країн може буде підписано Угоду про співробітництво в галузі оборони. Цей договір дозволить офіційно отримувати від Канади летальну зброю. Нагадаю, що ми вже маємо такий довгостроковий договір з Великобританією".
"І бонус-новина. Ізраїль легалізує марихуану для медичних потреб. Гуманно, ліберально. Молодці".

Пономарь: летальна зброя та ізраїльські наркотики Пономарь: летальна зброя та ізраїльські наркотики Reviewed by марія іваночко on 10:11 Rating: 5