АКТУАЛЬНО

[5]

Однорічний хлопчик з Індії досяг статевого дозрівання: природа поспішила

Лікарі з Індії шоковані тим, що у однорічного хлопчика повноцінно розпочалося статеве дозрівання!
Окрім лікарів в шоці і самі батьки дитини. Вони почали помічати дивні зміни сина, коли йому було півроку. Все розпочалося зі стрімкого розвитку та збільше статевих органів.
До всього, дитина зазнала суттєвих видозмін у зовнішності: почало рости густе волосся та обличчі та тілі, змінився та погрубішав голос та ще й геніталії були повністю сформовані, як у зрілого чоловіка! Повідомляє://bdzhola.com

Лікарі зазначили, що рівень тестостерону (чоловічий статевий гормон) в крові дитини наразі відповідає нормі 25-річного здорового чоловіка.
Що дивно, але видимої причини такому феномену так і не знайшли.
Дитині було встановлено діагноз передчасного статевого дозрівання, а також призначено щомісячні ін'єкції антагоніста тестостерону. Лікування доведеться продовжувати найближчі 10-11 років, поступово знижуючи дозування ін'єкцій, адже в такому віці дитина почне природньо статево дозрівати.

>В разі, якщо лікування буде припинене, таке феноменально раннє статеве дозрівання гарантує зупинення росту дитини та деформацію скелета та кінцівок, що призведе до інвалідності та тяжких хвороб. Окрім фізичних негативних наслідків, дитину очікуватимуть психологічні порушення та розлади, несоціалізованість. Також, маленький хлопчик відчуватиме статевий потяг, не контролючи цього та не розуміючи до кінця, що з ним відбувається. Погодьтеся, нормою – це назвати важко!
Така соціальна ізоляція призведе до психологічних порушень, що небезпечне зривами та суїцидальними діями.
До речі, з подібною проблемою вже зустрічалися раніше у далекому 1939 році, щоправда історія розповідає про дівчинку з Перу Ліну Медіну, яка досягши статевого дозрівання у віці 2 років та 8 місяців, змогла виносити та народити дитину у 5 років! Це наразі єдина дівчинка в історії, яка народила дитину у такому ранньому віці. Ліна прожила довге життя і померла у 83 роки, а її син виріс здоровою людиною, щоправда потім, у 40-річному віці через хворобу кісток помер.

Ось таке життя! Світ щомиті дивує, а природа – тим паче!
Однорічний хлопчик з Індії досяг статевого дозрівання: природа поспішила Однорічний хлопчик з Індії досяг статевого дозрівання: природа поспішила Reviewed by марія іваночко on 12:20 Rating: 5