АКТУАЛЬНО

[5]

Євро-2016. Німецькі фанати у Франції напали на українських уболівальників


Бійка фанатів у Ліллі
sport.ua
Група агресивно налаштованих німецьких фанатів напала на українських уболівальників у центрі Лілля, де о 22:00 відбудеться матч чемпіонату Європи з футболу між збірними України та Німеччини.
Як повідомляє sport.ua, мова йде про 80 агресивно налаштованих німецьких ультрас, які з'явилися буквально нізвідки. Люди в чорному прибігли на площу з фаєрами і почали бійку, в яку втягнули уболівальників України.

Потерпілий уболівальник. Фото: inforesist.org
"Німецькі фанати в центрі міста напали на вболівальників з України. Німців було набагато більше, і вони вже були розпалені неабиякою часткою випитого спиртного. На площі Гранд Пляс близько 80 німців напало на українців, які перебували в кафе і співали пісні. Нашим уболівальникам сильно дісталося - в ??їхній бік полетіли пляшки, але начебто, серйозно ніхто не постраждав. У кількох людей розбиті голови, а німці відібрали прапори збірної України і шарфи. На площу приїхало дуже багато поліції, але німці до того моменту вже ретирувалися", - передає кореспондент видання, Влад Дудка.



Нагадаємо, що днем раніше перед грою Англія - Росія в Марселі відбулося криваве побоїще між фанатами цих країн.
Євро-2016. Німецькі фанати у Франції напали на українських уболівальників Євро-2016. Німецькі фанати у Франції напали на українських уболівальників Reviewed by марія іваночко on 21:45 Rating: 5