АКТУАЛЬНО

[5]

Новоспечена дружина козака Гаврилюка вже чекає дитину


22 травня в Коломиї відбулось одруження 36-річного народного депутата України Михайла Гаврилюка та 22-річної студентки одного із київських педуніверситетів Ярини. На одній із прес-конференцій нардеп зізнався, що його молода дружина вже при надії і пара чекає на хлопчика.
Новину передає «Преса України».
Козак Гаврилюк вперше «вивів у люди» свою молоду дружину Ярину. Вони провели у Києві спільну прес-конференцію та поділились з Україною подробицями свого весілля, адже як сказав Михайло, «навколо їхнього кохання роїться надто багато злих пліток і наклепів».
Дружина Гаврилюка, Ярина, молодша від нього на 14 років. Минулої неділі вони святкували своє весілля у Коломиї, на яке з’їхались не тільки місцеві депутати, а й столичні нардепи. Зараз молодята тимчасово винаймають квартиру у Києві.
«Весілля було невеликим, лише на 60 осіб, однак подарованих грошей вистачить, щоб звозити Яринку до Болгарії, вона вже давно проситься», - зізнався Михайло.
Головною новиною на прес-конференції стала звістка про те, що 22-річна Ярина вже чекає на первістка. Молода «козачка» подарує чоловікові хлопчика. Це буде вже другий син Гаврилюка. Перший хлопчик народився 12 років тому у першому шлюбі козака.
Нагадаємо, що народний депутат України Михайло Гаврилюк відсвяткував весілля. Обраницею колишнього євромайданівця стала 22-річна жителька міста Коломия Ярина, студента одного з київських університетів.
Новоспечена дружина козака Гаврилюка вже чекає дитину Новоспечена дружина козака Гаврилюка вже чекає дитину Reviewed by марія іваночко on 20:22 Rating: 5